Kalldusch, sol och bad

Efter kallduschen på morgonen så pratar vi mycket med varandra och umgås ändå som vänner vilket vi kunde vara. T är den som jag känner att jag kan diskutera allt med, inget är fel eller pinsamt. Det går lite tid och vi har roligt tillsammans.


Sen händer det. T vill att vi blir tillsammans igen. Det blir vi och åter igen går det några månader. På väg hem en kväll ringer det på mobilen, det är T, hon säger att vi behöver prata om oss. Åker dit och hon berättar att hon inte bearbetat klart sin skilsmässa, det finns saker som hon själv måste reda ut med sig själv. Hon har beställt hem tre böcker om självkänsla var av en av Mia Törnblom.


Tiden går vi är fortfarande mycket goda vänner och gör saker tillsammans. Diskuterar barn, livspussel och mycket annat. Hjälper henne och renovera köket. Oavsett vad så känns det som vi är de bästa vänner vilket vi tycker båda två.


Sen händer det. T vill att vi blir tillsammans igen. Det är efter en skön vår och försommar med båtturer och utflykter. Vi konstaterar att våra känslor är starkare och intensivare än någonsin. Nu är det på riktigt. Jag som varit restriktiv att blanda in barnen tycker nu tillsammans med T att de givetvis ska få vara med. Sommaren går och i augusti under en båttur ut i viken med sol och bad händer det igen. T tycker att vi borde göra slut.

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0