Underbara kyssar

Nu skulle vi inte ses på två månader tyckte T. Det är nog bra att vi tar en tid ifrån varandra och så har vi inte gjort de andra gångerna vi inte varit tillsammans förklarade T. Hon kunde inte förstå varför hon är på det här viset. Tidigare har hon sagt att jag inte ska tro att vi ska bli tillsammans igen, sen blir vi det ändå. Hon var livrädd för att jag verkligen skulle dejta nån annan och ville verkligen inte det. Vid ett annat till när vi var "vänner" var T tillsammans med sin syster och väninna på bio frågade väninna: Hur går det med F (jag)? Då svarar T att hon inte skulle bli förvånad om det blir vi två i framtiden. Väninnan stannar upp och undrar om T hör själv vad hon säger.

T tycker att jag är den människan där hon verkligen kan och får vara sig själv. Inte bli nedvärderad eller respesktlöst behandlad för det hon säger eller gör. Hon kan gråta och skratta. Hon får integritet och sin egen tid. Desutom är jag go och underbar på att kyssas. Hon vet inte mer vad hon kan begära.

Två månader passerad nyligen och vi pratade med varandra. T känner sig inte redo för att vi ska umgås igen hon har fullt upp med sig själv just nu. Hon är rädd att vi ramlar tillbaka i gamla vanor och trampar på i ullstrumporna.



.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0