Vad har barn rätt till?

Har barn alltid rätt till sin mamma? Eller har de rätt till en bra kvinnlig förebild?

Är det svårare för en pappa än en mamma att säga att nu får det vara nog. Ser samhället olika på vem det är som strider för att barnen ska må bra?

Hur vet jag att jag gör rätt för barnen, går och tänker på det hela tiden. Vad ska jag göra, ska jag göra något? Om jag gör något hur förklarar jag det för barnen?

Vore livet roligare om det var enkelt?


Kommentarer
Postat av: Rebecka Q

Synd att det finns så månaga frågor och så många OLIKA svar. Ingen facitlista liksom...Min åsikt:Om mamma inte funkar måste det vara bättre med en annan kvinnlig förebild. Tycker inte det borde vara svårare för pappan att säga ifrån-men det är det kanske? Vem vet om man gör det som är bäst för barnen? Det märks ju ofta inte förrän dom är vvuxna... Man gör ju det som man i hjärtat känner är bäst här och nu, tror jag. Men det är jobbigt att känna sig ensam om besluten. Att inte kunna dela ansvaret. Tror säker att du klarar det-för de som undrar över saker och ting brukar finna svar!

Ha en bra kväll / RQ :-)

2008-10-22 @ 21:43:08
Postat av: Linda

Tror tyvärr att livet ska se ut såhär, med alla dessa stora frågor som vi aldrig får några svar på...:(



Nu har jag hunnit ikapp...inte varit in hit på ett tag, mått lite dåligt..men är tillbaka nu med nya krafter! Tack för dina fina ord, kram på dig//L

2008-10-23 @ 14:23:14
URL: http://www.valetkvalet.blogspot.com/
Postat av: kobben

Rebecka

Är nog just avlastning på fysisk och mentalt som behövs mest. Men tänk vi hade facit, hmmmmmm



Linda

Jag tror inte det nånstans längst inne eller hoppas det inte i alla fall. Livet måste kunna funka på andra sätt. Skönt att du tillbaka och att du orkar göra det du behöver göra.

2008-10-23 @ 22:33:21
Postat av: Mysti

Det där är vanliga återkommande frågor hos föräldrar, oavsett om man är ensam eller sammanboende. Barn är vanedjur, om jag får säga så? och de vänjer sig vid allt. Jag tror inte att samhället ser olika ut när det vem som strider för barnen, det viktiga är väl att det finns någon för dem.

Gå på din magkänsla, om det känns rätt, är det rätt, känns det fel, kanske det är fel...men som sagt, ingen har sagt att livet är enkelt.



Ps. likväl som barn behöver en fadersfigur behöver de en morsfigur..... men det behöver ju inte vara den biologiska ;-)



Kramar

2008-10-24 @ 08:13:28
URL: http://mystiferia.blogspot.com/
Postat av: Mysti

Jag har bytt namn ;-)

2008-10-27 @ 12:24:45
URL: http://smillalilla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0